Complimenten uit Ferrari-kamp: 'Ik mag Verstappen heel graag' Formule 1
Formule 1

Complimenten uit Ferrari-kamp: 'Ik mag Verstappen heel graag'

Complimenten uit Ferrari-kamp: 'Ik mag Verstappen heel graag'

Luca di Montezemolo, oud-president van Ferrari, wordt gevraagd naar de beste coureurs aller tijden. Ook de naam 'Max Verstappen' valt in dit gesprek: de Italiaan ontwijkt de vraag enigszins, maar kan het niet laten om zijn lof voor de Nederlander uit te spreken.

Als Daily Mail de Ferrari-prominent ondervraagt over zijn favoriete coureurs, noemt hij ontwijkend een flink aantal legendes op, zoals Ayrton Senna, Niki Lauda en Alain Prost. Een concreet antwoord durft hij niet te geven, maar van te huidige grid vallen twee namen: Verstappen en Lewis Hamilton.

'Luister, Lewis is één van de beste coureurs in de geschiedenis van de sport', moet Montezemolo toegeven. Hij noemt de regerend wereldkampioen een goed en correct persoon. Hiernaast noemt hij de Nederlander: 'Verstappen is de andere huidige coureur die ik heel graag mag.'

Montezemolo aanwezig op Mugello

Bij de duizendste Grand Prix van Ferrari zullen verschillende prominenten van de Scuderia aanwezig zijn voor een luxe diner om het te vieren. Ook Montezemolo zal hier aanwezig zijn: de Italiaan zal het team nooit loslaten. 'Ik hou van de Formule 1 en ik hou van Ferrari. Dat zal altijd zo blijven.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws