Plooij: 'Deze week gaat er wat betreft Zandvoort nog niets getekend worden' Formule 1
Formule 1

Plooij: 'Deze week gaat er wat betreft Zandvoort nog niets getekend worden'

Plooij: 'Deze week gaat er wat betreft Zandvoort nog niets getekend worden'

Het lijkt erop dat het alleen nog het wachten is op de bevestiging dat we in 2020 een Grand Prix van Nederland gaan krijgen op het circuit van Zandvoort en naar verluidt zou de bekendmaking deze week zijn. Ziggo Sport-verslaggever Jack Plooij meldt echter dat er deze week nog geen witte rook te zien zal zijn.

Dat heeft hij te horen gekregen van de perschef van het Formula One Management. 'Er wordt veel gespeculeerd en er werd geroepen dat het zelfs deze week wellicht al bekend gemaakt zou worden, maar de perschef van het Formula One Management heeft gezegd dat er deze week niets getekend gaat worden', vertelde Plooij tegenover Radio Veronica.

'Die boef van een Verstappen heeft een foto van me gemaakt'

Plooij was vanochtend alweer teruggevlogen uit Shanghai en zat in het vliegtuig naar Jos Verstappen, die Plooij redelijk beetgenomen had. 'Ik geloof dat die boef een ongelooflijke lelijke foto van me heeft gemaakt toen ik aan het slapen was, dus die zullen we binnenkort wel ergens zien.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws