Voormalig Ferrari-directeur tegen fans: 'Dit is het moment om je mond te houden' Formule 1
Formule 1

Voormalig Ferrari-directeur tegen fans: 'Dit is het moment om je mond te houden'

Voormalig Ferrari-directeur tegen fans: 'Dit is het moment om je mond te houden'

Voormalig Ferrari-teambaas en -directeur Luca di Montezemelo is flink bedroefd dat de Scuderia momenteel niet de wind in de zeilen heeft. Maar dat is volgens de oud-rechterhand van Enzo Ferrari geen reden om de hoop op te geven. Juist nu moeten fans massaal achter de iconische renstal gaan staan, vindt hij.

'Voor wie net als ik een grote liefde heeft voor Ferrari, is dit een goed moment om je mond te houden en niet te veel kritiek te uiten op het team', vertelt Di Montezemelo aan Gazetta dello Sport. Het Formule 1-team uit Maranello heeft in jaren niet zulke magere tijden gekend en noteerde uitgerekend bij de Italiaanse Grand Prix een dubbele uitvalbeurt.

'We kunnen alleen maar hopen dat Ferrari op de vooravond van de duizendste Grand Prix van het team een betere race zal rijden op Mugello. Ferrari heeft in het verleden al vaker zulke trucs uitgehaald op dergelijke momenten, wie weet lukt het ditmaal weer. In ieder geval zal Ferrari altijd uit de zware tijden komen.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws