Like ons!

Nieuwsalerts Formule 1

F1 Maximaal biedt de echte Formule 1- en Max Verstappen-fans de mogelijkheid om het laatste belangrijke nieuws van onze site te ontvangen. We gebruiken hiervoor twee methoden: Desktop-push en Whatsapp-push. 

Desktop-push

De eerste is een functie van je desktop. Als je onze site voor het eerst bezoekt of nadat je cookies zijn ververst, krijg je een push-melding of je belangrijke berichten van ons via de desktop wil ontvangen. Je moet dan 'JA' drukken om je er op te abonneren.

Whatsapp-push

De tweede functie zijn Whatsapp-groepen die wij beheren. Via deze link kan je je aanmelden voor een groep.  Het is de niet de meeste chique functie, maar Whatsapp Business levert vooralsnog geen andere functie.

We pushen in de winterstop meestal niet meer dan één of twee keer per week, of soms helemaal niet. Gedurende het seizoen zit het gemiddelde op ongeveer vijf tot zes pushes per week, waarbij de wel het belangrijkste nieuws proberen te pushen wat nog niet overal bekend is. De Whatsapp-push is iets laagdrempeliger dan de Desktop-push, oftewel daar kan je een slag meer pushes verwachten.

Afmelden

Afmelden voor Whatsap-push kan gewoon door weer uit de groep te gaan.

Afmelden voor de Desktop-push kan op de volgende manier:

Notificaties uitzetten in Chrome.
Desktop: klik rechtsboven op de drie puntjes. Kies vervolgens uit het menuutje voor ‘Instellingen/Settings’. Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerd/Advanced’. Onder het kopje ‘Privacy en beveiliging/Privacy and Security’ kun je nu kiezen voor ‘Content instellingen/Content settings’. Kies vervolgens voor ‘Notificaties/Notifications’. Nu krijg je een lijst met alle websites te zien die nou notificaties mogen sturen. Je kunt op de drie puntjes naast een titel drukken om de website te verwijderen. In dit scherm kun je ook websites toevoegen, die je eerder hebt geblokkeerd.

Mobiel: Open je Chrome app, en druk op de drie puntjes rechtsboven. Kies vervolgens voor ‘Instellingen/Settings’. Klik daarna op ‘Site instellingen/Site settings’. Scroll naar beneden en druk op ‘Meldingen/Notifications’. Door op een website te drukken kun je nu de toestemming die je eerder hebt gegeven, wissen.

Naar boven