Hamilton: 'Mijn fysiotherapeute is het beste wat me overkomen is' Formule 1
Formule 1

Hamilton: 'Mijn fysiotherapeute is het beste wat me overkomen is'

Hamilton: 'Mijn fysiotherapeute is het beste wat me overkomen is'

In de Formule 1-paddock zijn ze niet van elkaar weg te denken en zonder achtergrondinformatie zou je bíjna denken dat de twee een relatie hebben. Lewis Hamilton en zijn fysiotherapeute Angela Cullen zijn een gouden duo en Brit gaat in een uitgebreid interview in op de samenwerking met de Nieuw-Zeelander.

Hamilton is laaiend enthousiast over zijn partner in crime, zo vertelt hij Formula1.com. 'Veel mensen begrijpen het niet zo goed, want ze zien het van een afstandje en weten er niet veel over. Maar ze (Cullen, red.) is het beste wat me is overkomen. Ik ben echt gezegend om met bepaalde mensen samen te mogen werken en zij is daar één van. Ze werkt keihard en is een mooi persoon.'

Cullen een échte fysio, geen trainer

'Ze is altijd gefocust, niet zelfzuchtig en ze zorgt dat mijn weekenden perfect verlopen', gaat Hamilton verder. 'Ze is zo belangrijk in m'n leven omdat ze altijd zo positief is. Ik moet geprikkeld en gemotiveerd worden en zij doet dat. Bovendien is zij, in tegenstelling tot andere fysio's, een échte fysio's. De meeste coureurs hebben gewoon 'trainers' en die kunnen je niet altijd helpen met je fysieke ongemakken.' (Foto: Mercedes AMG F1)

16 claps
10 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws