Ricciardo gunt Pérez overwinning: 'Ik wil ook dat jij wint!' Formule 1
Formule 1

Ricciardo gunt Pérez overwinning: 'Ik wil ook dat jij wint!'

Ricciardo gunt Pérez overwinning: 'Ik wil ook dat jij wint!'

Tijdens de persconferentie heeft Daniel Ricciardo zich uitgelaten over wat hij zou doen wanneer hij zijn teamgenoot voor zou moeten laten tijdens zijn thuisrace en over hoe het voelt om zo'n Grand Prix te winnen.

'Nee!' is het duidelijke antwoord van Ricciardo wanneer hem wordt gevraagd of hij Norris voorbij zou laten in Melbourne. 'Als kind droom je van een thuiszege.' Hij maakt hierbij echter wel een kanttekening. 'Wanneer het de laatste race van het seizoen is en de titel zou op het spel staan, is het een complexere beslissing' aldus de Australiër.

De goedlachse coureur van McLaren moet het al een jaar langer stellen zonder een Grand Prix in zijn thuisland en het doet hem dan ook al pijn bij de gedachte om zijn teamgenoot voor te moeten laten. Verder laat hij Pérez, die naast hem zit tijdens de persconferentie, weten hem het gevoel van een thuisoverwinning te gunnen. 'Ik hoop ook dat jij wint!' aldus de Honey Badger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws