F1 nieuws

F1 Maximaal zorgt ervoor dat al het laatste F1-nieuws op de site te lezen valt. We hebben een categorie voor Formule 1-, maar ook een categorie voor Verstappen-nieuws. Onze redacteuren houden het nieuws bij van 's ochtends zeven uur tot tien uur 's avonds, met natuurlijk uitschieters als bepaalde Grand Prix daar om vragen. Heb je tips of vragen? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@f1maximaal.nl. Je kunt ons ook tippen via de social media kanalen, op Facebook is dat bijvoorbeeld Formule 1-nieuws. 

Meer F1 nieuws


Toelichting op nieuwsgaring

Deze site speurt het binnen- en buitenland af op zoek naar het laatste F1-nieuws. We zijn er in gespecialiseerd om het nieuws te vinden in onder andere Duitse, Italiaanse en Britse media. Daarnaast volgen wij bijvoorbeeld veel journalisten op Twitter, waardoor we goed op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de Formule 1. We streven ernaar om het laatste nieuws zo snel mogelijk op de site te plaatsen. In de Grand Prix-weekenden is dat een uitdaging, aangezien er dan veel berichtgeving is rondom de koningsklasse van de autosport. 

Naast het citeren van andere media probeert F1 Maximaal steeds meer eigen content te publiceren. Dat is wel een uitdaging, aangezien we niet zijn aangesloten bij een groot internationaal mediabedrijf. Mocht je suggesties hebben voor nieuwsartikelen, dan kun je altijd een mail sturen naar s.valkering@valkeringmedia.nl

Meer nieuws