Verstappen over crash: 'Klaagde al paar rondjes over de wind' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen over crash: 'Klaagde al paar rondjes over de wind'

Verstappen over crash: 'Klaagde al paar rondjes over de wind'

Max Verstappen schoot hard naast de baan op de Red Bull Ring in Oostenrijk. De Nederlander gaf snel aan in orde te zijn. Na afloop klinkt Verstappen nog redelijk tevreden over de vrije trainingen op de Red Bull Ring.

'Ik klaagde al een paar rondjes over de wind. Verloor steeds een beetje de achterkant van mijn auto. En dat zag ik ook terug in de data van dat laatste rondje', zo valt te lezen in op AD.nl. 'Stoffige condities met van die windvlagen. En dat maakt het allemaal niet eenvoudiger met deze gevoelige auto’s. '

Niet alleen Verstappen verloor de controle over zijn auto. Ook Valtteri Bottas veroorzaakte een code rood en kon niet meer verder. 'Je zag dat Valtteri dezelfde problemen had. Zo’n crash als deze overkomt je nu eenmaal wel eens', aldus Verstappen na de tweede vrije training in Spielberg.

Geen paniek bij Red Bull

Verstappen verwacht niet dat hij in de problemen komt zaterdag door de schade. 'Dat repareren ze allemaal wel weer, hoor. Dat zou me verder geen moeilijkheden op moeten leveren. Misschien is het ook nog wel ergens goed voor. Nu halen ze de hele auto nog eens uit elkaar.'

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws