Bottas over rol bij Mercedes: 'Ik ben een teamspeler' Formule 1
Formule 1

Bottas over rol bij Mercedes: 'Ik ben een teamspeler'

Bottas over rol bij Mercedes: 'Ik ben een teamspeler'

Valtteri Bottas heeft op zijn persconferentie zijn rol bij Mercedes voor de rest van het seizoen toegelicht. Nu voor hem de wereldtitel niet meer haalbaar lijkt, is plek drie in het coureurskampioenschap het hoogst haalbare.

Plek drie in het kampioenschap heeft geen waarde voor Bottas, die vertelt niet eens te weten wat de puntenverschillen zijn in het kampioenschap. Op de vraag of Sergio Perez zijn grootste tegenstander was in de World Cup in de strijd om de derde plaats, antwoordde hij dat het hem niet uitmaakte. De Fin zegt alleen nog zoveel mogelijk punten voor zichzelf en het team binnen te willen halen.

Vanaf nu is het vooral nog rugdekking geven aan Hamilton om hem zo aan zijn achtste wereldtitel te helpen. 'Ik ben niet realistisch in het titelgevecht en ik ben een teamspeler. De vijfde teamtitel is belangrijk en als er een manier is waarop ik Lewis kan helpen om voor de titel te vechten, zal ik het doen. Dat is mijn manier van denken.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws