Hamilton grapt over mogelijke motorwissel: 'Ik denk dat ze er niet eens zijn!' Formule 1
Formule 1

Hamilton grapt over mogelijke motorwissel: 'Ik denk dat ze er niet eens zijn!'

Hamilton grapt over mogelijke motorwissel: 'Ik denk dat ze er niet eens zijn!'

De persconferentie wordt geopend door Lewis Hamilton. Hij verwacht een moeilijk weekend op een baan waar Red Bull zich in het verleden ook al sterk getoond heeft. Verder gaat hij in op een mogelijke motorwissel en op zijn blik naar de strijd om het wereldkampioenschap, waarin zijn achterstand naar Max Verstappen inmiddels is opgelopen tot 19 punten.

De zevenvoudig wereldkampioen wordt gevraagd of er in Brazilië een motorwissel aankomt. Verwijzend naar de vrachtproblemen grapte hij: 'Daar kan ik op dit moment niks over zeggen. Ik denk dat ze er niet eens zijn!' Vervolgens gaat hij op serieuzere toon verder en verwacht hij dat alles in orde is. Een penalty verwacht hij niet.

De Mercedes-coureur verwacht wel dat het moeilijk wordt om Red Bull te verslaan in Brazilië, maar toont zich strijdvaardig. 'Waar een wil is, is een weg!' Hij is in de overtuiging dat de formatie van Cristian Horner over het hele jaar gezien de snelste auto heeft en geeft aan dat Red Bull in 2019 ook al sterk was op Interlagos.

Strijd om WK

De wereldkampioen wordt gevraagd of hij deze race moet winnen aangezien hij nu 19 punten achterstand heeft op Verstappen. 'We moeten elke race winnen', lacht hij, om te vervolgen dat dit na de zomerstop voor elke race het geval was. Dit was niet altijd een succes, want Hamilton pakte zijn eerste overwinning na de pauze pas in Turkije.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws