Hamilton prijst zich gelukkig met poleposition: 'Ik heb genoten vandaag' Formule 1
Formule 1

Hamilton prijst zich gelukkig met poleposition: 'Ik heb genoten vandaag'

Hamilton prijst zich gelukkig met poleposition: 'Ik heb genoten vandaag'

Lewis Hamilton toonde zich gelukkig met zijn auto na de kwalificatie op Interlagos. De Mercedes-coureur, die een 5 plaatsen grindstraf krijgt vanwege een motorwissel, zegt te hebben genoten om in zijn auto te hebben gereden en kreeg steeds meer vertrouwen, wat ook terug te zien was in zijn rondetijden.

'Dit is de eerste pole sinds lange tijd, misschien dat de Senna kleuren hebben geholpen? Een Marshall zei dat net tegen me. Vandaag was echt een goede kwalificatie, ik heb wel een penalty voor de race, maar we zullen alles geven wat we hebben. Het is hier niet gemakkelijk om te volgen, dus ja... de race wordt lastig, maar morgen wordt het nog steeds een goede race', zo zei de regerend wereldkampioen vlak na de kwalificatie.

Bij Sky vertelt hij zich goed te voelen in de auto en blij te zijn met de voortgang die ze hebben gemaakt deze vrijdag: 'Ik heb genoten vandaag. We hebben hard geprobeerd om de auto goed te krijgen, dat was moeilijk, en het voelt dus fantastisch om alles uit de auto te hebben gehaald vandaag. Wel ongelukkig om de penalty te pakken, maar we gaan er het beste van maken.'

'De auto was geweldig om te besturen, ik voelde me steeds meer comfortabel en wist mezelf steeds te verbeteren. Elke keer was het paars, paars, paars. Zij zullen echter sterk zijn in de race dus we zijn er nog zeker niet', aldus Hamilton, die zeker niet het gevoel heeft dat hij Red Bull overklast heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws