Hamilton vindt vier overwinning en twee tweede plekken 'redelijk gemiddeld' Formule 1
Formule 1

Hamilton vindt vier overwinning en twee tweede plekken 'redelijk gemiddeld'

Hamilton vindt vier overwinning en twee tweede plekken 'redelijk gemiddeld'

Met vier raceoverwinningen en twee maal een tweede eindnotering staat Lewis Hamilton fier bovenaan in het kampioenschap. Toch beoordeelt de Brit zijn eigen presteren als redelijk gemiddeld en verwacht de Mercedes-coureur dat het alleen dit jaar nog maar beter kan gaan.

'Ik heb absoluut het gevoel dat ik tot dusver een redelijk gemiddelde prestatie heb neergezet. Misschien iets bovengemiddeld, maar over het algemeen redelijk gemiddeld voor de eerste zes races', wordt Hamilton gequote op Crash.net. 'Voor mijn gevoel heb ik het beste er uitgehaald. Ik kwam hier voorbereid aan – de beste voorbereiding die ik maar kon hebben – maar wat betreft het uiterste uit de wagen halen heb ik de afgelopen zes races wat moeite gehad.'

'Ik verwacht dat de zaken beter worden'

‘Misschien is dat ieder seizoen wel zo, maar de situatie gaat ongetwijfeld verbeteren aangezien je iedere race meer kennis opdoet, vooral rondom de banden waar de optimale omstandigheden dit jaar nog nauwer luisteren. Ik verwacht wel dat de zaken beter worden voor ons. Ik hoop dat we op een gegeven moment de problemen die ik heb gehad kunnen kraken en ik terug kan keren in de vorm die ik in me heb. Of dat nu de aankomende race is of pas over tien races weet ik niet, maar ik ben er enorm op gefocust dat ik al die momenten rectificeer.’ (Foto: Mercedes AMG F1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws