Medland verwacht 'nieuw niveau van drama' tussen Verstappen en Hamilton Formule 1
Formule 1

Medland verwacht 'nieuw niveau van drama' tussen Verstappen en Hamilton

Medland verwacht 'nieuw niveau van drama' tussen Verstappen en Hamilton

Chris Medland denkt dat het incident tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië zorgt voor een nieuw niveau van drama tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Op Silverstone reed de Mercedes-coureur zijn concurrent van de baan en won zelf de race. Zelf lijken de coureurs er een punt achter te willen zetten, zo bleek ook maar weer op de persconferentie na afloop van de kwalificatie voor de Grand Prix van Hongarije.

'Er was een veelzeggend moment na de kwalificatie toen Verstappen werd gevraagd naar de aanpak van het racen met Hamilton als het tweetal weer wiel aan wiel gaat racen na hun botsing in Silverstone', begint Medland zijn vooruitblik op de officiële website van de Formule 1. 'De presentator van de persconferentie kreeg niet de tijd om de vraag af te maken voordat Verstappen onderbrak en zei dat hij wilde dat de vragen ophielden en dat het belachelijk was hoeveel hij en Hamilton erover waren ondervraagd.'

'Max zal proberen aan te vallen'

En dus worden de ogen al gauw gericht op de race, net als bij Red Bull-teambaas Christian Horner. Die verwacht namelijk een spannende start. 'Horner is van mening dat iedereen zou willen afstemmen op de start van de race, met Verstappen op zachte band direct achter Hamilton, op de mediums. Max zal proberen in de openingsronden aan te vallen', verwacht Medland.

'Wat je ook vindt van het incident in de Britse Grand Prix', gaat Medland verder. 'Het heeft een heel nieuw niveau van drama toegevoegd als het gaat om de manier waarop het tweetal de volgende keer de strijd met elkaar zal aangaan. Er is alle kans dat 'de volgende keer' zal komen op de lange aanloop naar bocht één.' Verstappen zal dan in ieder geval de aanval moeten openen vanaf de derde plek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws