Wedden op GP Italië: Hamilton eerste, Verstappen derde Formule 1
Formule 1

Wedden op GP Italië: Hamilton eerste, Verstappen derde

Wedden op GP Italië: Hamilton eerste, Verstappen derde

Aankomende zondag, 6 september, is het tijd voor de Grand Prix van Italië. Max Verstappen gaat daar voor zijn tweede overwinning van 2020, maar volgens TOTO is Lewis Hamilton de favoriet in Italië. Als jij wel vertrouwen hebt in een zege van de Nederlander, dan kun je uiteraard weer wedden op Verstappen!

Vorig jaar won Charles Leclerc de Grand Prix op Autodromo Nazionale Monza. Valtteri Bottas werd tweede, terwijl Hamilton de top drie afsloot. Verstappen werd achtste in Italië. Ook voor deze Grand Prix kun jij weer wedden op de Formule 1. Denk jij dat Verstappen de snelste is in Monza? Zet dan in en krijg 6,00 keer je inzet terug!

Als Hamilton de snelste is, dan krijg je 1,40 keer je inzet terug. Volgens TOTO is Valtteri Bottas na Hamilton de favoriet. Als hij de snelste is, dan krijg je 4,75 keer je inzet terug. Mocht Leclerc opnieuw winnen in Italië, dan krijg je 250 keer je inzet terug!

Denk jij dat Max Verstappen de snelste is in Italië? Zet dan in en krijg 6,00 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws