Wedden op Verstappen

Het nieuwe Formule 1-seizoen is inmiddels volop aan de gang. Max Verstappen heeft zijn eerste Grand Prix van het seizoen gewonnen op Silverstone en misschien volgen er nog meer. Uiteraard kun je ook tijdens de aanstaande races weer wedden op Verstappen. Het is mogelijk om te wedden op meerdere races en op de wereldtitel. 

Als jij bijvoorbeeld denkt dat de Nederlander dit jaar zijn allereerste wereldtitel pakt in de Formule 1, dan kun je daar uiteraard op inzetten. Ook als je denkt dat Verstappen een Grand Prix wint, is het mogelijk om te wedden. Denk jij bijvoorbeeld dat hij wint tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi of tijdens de Portugese Grand Prix? Dan kun je daarop wedden door hier te klikken!

Dit seizoen is Verstappen doorgaans kansloos tegenover de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Toch zijn er uitzonderingen, zoals op Silverstone, toen de Nederlander wel eerste werd. Verstappen lijkt wel kansen te hebben, bijvoorbeeld als het relatief warm is en er veel snelle bochten zijn. Dit is dan omdat de auto's van Mercedes meer last hebben van bandenslijtage. 

Wedden op Verstappen nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties