Wedden op Verstappen

Het nieuwe Formule 1-seizoen begint op zondag 28 maart 2021 hopelijk weer. Max Verstappen gaat dit seizoen voor zijn eerste wereldtitel in de koningsklasse van de autosport. De Nederlander was vorig seizoen twee keer de snelste tijdens een Grand Prix. Uiteraard kun je ook tijdens de aanstaande races weer wedden op Verstappen. 

Als jij bijvoorbeeld denkt dat de Nederlander dit jaar zijn allereerste wereldtitel pakt in de Formule 1, dan kun je daar uiteraard op inzetten. Ook als je denkt dat Verstappen een Grand Prix wint, is het mogelijk om te wedden. Denk jij bijvoorbeeld dat hij de snelste is tijdens de Grand Prix van Monaco of tijdens de Spaanse Grand Prix? Dan kun je daarop wedden door hier te klikken!

Vorig seizoen was Verstappen doorgaans kansloos tegenover de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Toch waren er uitzonderingen, zoals op Silverstone, toen de Nederlander wel eerste werd. Verstappen was ook de snelste tijdens de laatste race van 2020, de Grand Prix van Abu Dhabi. Hij begon toen op poleposition en bekroonde dat met een eerste plaats. 

Wedden op Verstappen nieuws

Volg live de GP van Bahrein
-->