Wedden op F1

Op zaterdag 2 maart is de Formule 1 weer terug voor het seizoen van 2024, met de Grand Prix van Bahrein! Nadat Max Verstappen en Red Bull Racing in 2023 domineerden, is de ijzersterke combinatie terug voor meer overwinningen, waarbij de Nederlander zijn vizier op de vierde wereldtitel zal richten. Uiteraard kan je ook tijdens het nieuwe seizoen weer geld inzetten op alles races in de Formule 1.

Zo kan je onder meer voorspellen wie dit jaar wereldkampioen wordt. Verwacht je dat Verstappen in 2024 ook weer ongenaakbaar zal zijn en zijn titel prolongeert? Of verwacht je dat McLaren, Ferrari, of Mercedes het stokje overneemt? De mannen van McLaren en Ferrari hopen op een eerste wereldtitel, terwijl Lewis Hamilton zal dromen over zijn achtste titel, waarmee hij het record alleen in handen zou krijgen. Er zijn dus genoeg onderwerpen waarop je kunt wedden.

Daarnaast kun je ook inzetten op de winnaars van de races. Verwacht jij een overwinning van Verstappen tijdens de Grand Prix van Bahrein? Of denk jij juist dat de Nederlander wint tijdens de Spaanse GP? Dan kun je ook daarop wedden! Als jij denkt dat Sergio Pérez of Hamilton die Grand Prix wint, kun je uiteraard ook op hun inzetten! Of verwacht je spektakel in de straten van Bakoe, en wil je inzetten op een outsider? Dan is ook dat natuurlijk mogelijk.

Wedden op F1 Nieuws