GP Oostenrijk krijgt vierde Verstappen-tribune voor Nederlandse fans Max Verstappen
Max Verstappen

GP Oostenrijk krijgt vierde Verstappen-tribune voor Nederlandse fans

GP Oostenrijk krijgt vierde Verstappen-tribune voor Nederlandse fans

De Grand Prix van Oostenrijk kleurde in 2019 oranje, in 2020 zal dit nóg erger worden. De Red Bull Ring krijgt er namelijk een vierde Verstappen-tribune bij. Goed nieuws voor de fans die naar Oostenrijk af willen reizen dit seizoen.

De Max Verstappen-tribunes zijn jaarlijks afgeladen. Talloze Nederlanders komen met oranje shirts, hoedjes, en attributen op het Formule 1-evenement in Spielberg af om Verstappen een hart onder de riem te steken.

In 2018 en 2019 wist de Red Bull-coureur de Grand Prix van Oostenrijk te winnen en ook in het nieuwe seizoen belooft het weer een spektakel te worden. Daarom heeft Verstappen Travel via Verstappen.nl laten weten dat er een vierde tribune beschikbaar gesteld wordt aan het oranje-publiek.

De vierde tribune komt op het start-finish-gedeelte van het circuit te liggen. Zo heb je dus uitzicht op de finishlijn wanneer Verstappen er als eerste overheen komt. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws