Stem op F1Maximaal voor Website van het Jaar en maak kans op een PlayStation 5 en meer Algemeen
Algemeen

Stem op F1Maximaal voor Website van het Jaar en maak kans op een PlayStation 5 en meer

Stem op F1Maximaal voor Website van het Jaar en maak kans op een PlayStation 5 en meer

Geweldig nieuws! F1Maximaal is genomineerd in de categorie sport voor Website van het Jaar 2023. Als trouwe lezer van onze site kan jouw steun het verschil maken. Stem op ons via deze link en maak kans op fantastische prijzen, waaronder een PlayStation 5, een tandem skydive, een Ninja Creami ijsmaker, een Philips XL Airfryer én een Air Up starterspakket.

Op F1Maximaal brengen wij dagelijks al het Formule 1-nieuws en mis je niks over de prestaties van Max Verstappen en Red Bull Racing. Met een team van negen redacteuren staan wij elke dag voor je klaar om het laatste nieuws vanaf het circuit te brengen. Daarvoor reizen we ook regelmatig af naar de races, om zo dicht mogelijk bij het vuur te zitten en de beste interviews en analyses te kunnen leveren aan jou.

Stem op F1Maximaal voor Website van het Jaar 2023

Inmiddels zijn de stembussen geopend en kan er tot en met 20 oktober worden gestemd. Het zou een enorme eer voor ons zijn als je via deze link jouw stem op ons zou willen uitbrengen. Winnaars worden niet alleen bepaald door populariteit, ook de kwaliteit speelt een belangrijke rol. Als je stemt, kun je feedback achterlaten. Wij horen graag wat je van onze website vindt in positieve zin, maar we horen ook graag waar ruimte ligt voor verbetering.

We zouden het enorm waarderen als je op ons zou willen stemmen, ook als je alleen maar een suggestie voor verbetering hebt. Dan beloven wij dat we daarmee aan de slag zullen gaan, zodat we de beste beleving voor jou neer kunnen zetten als lezer van onze website. Daarom hopen wij als F1Maximaal dat jij je stem op ons wil uitbrengen, dat kan ook door op de foto hieronder te klikken. Bedankt!

Stem op F1Maximaal voor Website van het Jaar en maak kans op een PlayStation 5 en meer

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws