Brundle reageert op akkefietje met rapper: 'Ze kunnen best manieren leren en respect hebben' Formule 1
Formule 1

Brundle reageert op akkefietje met rapper: 'Ze kunnen best manieren leren en respect hebben'

Brundle reageert op akkefietje met rapper: 'Ze kunnen best manieren leren en respect hebben'

Martin Brundle heeft zich kritisch uitgelaten op de entourage van Megan Thee Stallion. De rapper was te gast op de grid voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten, maar bleek niet erg benaderbaar te zijn. Haar entourage stuurde Sky Sports-verslaggever Brundle weg nadat hij een vraag stelde. Op Twitter komt hij terug op het voorval.

Megan Thee Stallion was, net als andere beroemdheden als Ben Stiller en Shaquille O'Neal', te gast op het Circuit of the Americas, en nam ook een kijkje in de pitbox van Red Bull Racing, maar bleek niet bijzonder veel zin te hebben in interviews. Toen Brundle haar op de grid een vraag wilde stellen, werd hij eerst weggestuurd door een bodyguard, maar de rapper greep in. De oud-coureur vroeg haar of ze al een rap had gemaakt voor de race, maar dat was niet het geval.

Hoewel MTS sportief reageerde, was een bodyguard niet gediend van Brundles vraag en stuurde hij hem weg. Hij gaf aan dat de Brit niet een dergelijke vraag kan stellen. 'Dat kan wel, want ik deed het net', antwoordde hij. Op social media krijgt de verslaggever veel bijval en de entourage van Megan Thee Stallion krijgt juist wat kritiek.

Brundle reageert op controversieel moment

Op Twitter komt Brundle terug op het akkefietje. Hij zegt vaak onder druk te hebben gestaan op de grid door collega-coureurs als Ayrton Senna, Alain Prost en Michael Schumacher. 'Maar bodyguards die er voor het eerst zijn vallen me niet lastig', voegt hij er aan toe. 'Iedereen heeft een taak, maar ze kunnen best wel wat manieren en respect leren hebben bij ons.'

Brundle krijgt bijval van collega Will Buxton, die wel wat meer op de vlakte blijft. Volgens hem is de zogeheten 'gridwalk' één van de momenten binnen een Formule 1-uitzending waar de druk het hoogst is. 'Je wordt van tevoren gebriefd welke beroemdheid je wel of niet mag interviewen', legt hij uit. 'Bij de rest kan je het proberen.' Zelf heeft een bekendheid ook wel eens een interview met Buxton geweigerd. 'Maar dat ging altijd op een aardige manier en met een verontschuldiging. De anderen zorgen ervoor dat ze alleen maar op een negatieve manier in beeld komen.'

Al het laatste F1-nieuws binnenkrijgen op Instagram? Volg F1Maximaal.nl voor je dagelijkse updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws