F1 Kijktip | Verstappen bovenop Raidillon: 'Vrachtwagenchauffeur!' Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | Verstappen bovenop Raidillon: 'Vrachtwagenchauffeur!'

F1 Kijktip | Verstappen bovenop Raidillon: 'Vrachtwagenchauffeur!'

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Deze week een video van Red Bull Racing uit 2017, toen Max Verstappen en Daniel Ricciardo nog het coureursduo vormden bij de Oostenrijkse renstal. De twee konden (en kunnen) het erg goed met elkaar vinden, wat resulteerde in tal van leuke video's op het YouTubekanaal van het team. Zo ook in 2017, vlak voor de Belgische Grand Prix van dat jaar.

Als je ons zou vragen waar de video precies over gaat, dan zouden we je het antwoord verschuldigd moeten blijven. Verstappen en Ricciardo zitten in twee campingstoeltjes bovenop, wat ze zelf zeggen, Eau Rouge (in feite Raidillon) en kletsen simpelweg wat met elkaar. Zo hebben ze het over Verstappens eerste keer op Spa-Francorchamps, zijn manager die crashte in Eau Rouge en nog veel meer.

Eigenlijk ouwehoeren Verstappen en Ricciardo maar wat en dat is precies wat de ruim vier minuten durende video zo leuk maakt, de band tussen de twee in hun tijd bij Red Bull Racing. Check hun 'gesprek' hieronder

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws