Haalt Dorilton Capital de bezem door Williams? Ook CEO O'Driscoll neemt afscheid Formule 1
Formule 1

Haalt Dorilton Capital de bezem door Williams? Ook CEO O'Driscoll neemt afscheid

Haalt Dorilton Capital de bezem door Williams? Ook CEO O'Driscoll neemt afscheid

Dorilton Capital neemt, na het terugtrekken van Claire en Frank Williams, nu ook afscheid van CEO Mike O'Driscoll. De 64-jarige Brit maakte via de website van het team bekend om met pensioen te gaan en de renstal te verlaten, zodat er ruimte is voor de plannen van de nieuwe eigenaren.

'Het is een grote eer geweest om hier te hebben mogen werken', verklaart O'Driscoll na aankondiging van zijn afscheid. Voordat de Engelsman het team verlaat, helpt hij Dorilton Capitol nog tijdelijk met de overgang naar een nieuw bestuur: 'Dit zodat ik het team kan verzekeren van een goed en nieuw traject, zodat ze in de toekomst weer succesvol zijn.'

Er is nog geen nieuwe CEO aangekondigd voor Williams, maar het is duidelijk dat het team flink op de schop gaat: enkele weken na de overname door de Amerikaanse investeerders, kondigde de Williams-familie aan zich terug te trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws