Medland: 'Verstappen en Hamilton zullen bij eerste bocht proberen elkaar voor te blijven' Formule 1
Formule 1

Medland: 'Verstappen en Hamilton zullen bij eerste bocht proberen elkaar voor te blijven'

Medland: 'Verstappen en Hamilton zullen bij eerste bocht proberen elkaar voor te blijven'

Chris Medland is verheugd over een nieuwe strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. De Nederlander maakte het weer bijzonder spannend in de kwalificatie, maar het was de Brit die ervandoor ging met poleposition. Medland verwacht daarom dat we ook tijdens de race weer kunnen genieten van een gevecht tussen de twee coureurs.

'Het maakt me niet uit hoe vaak we dit dit seizoen nog moeten schrijven, want het is geweldig om een echt spannende strijd om het kampioenschap achter de rug te hebben', begint Medland op de officiële website van de Formule 1. 'Het voelt bijna vreemd om te zeggen dat dit pas Verstappens tweede start op de eerste rij van het seizoen is, na zijn poleposition in Bahrein, en het betekent dat hij en Hamilton in bocht één zullen proberen om elkaar in die eerste bocht voor te blijven.'

'Hamilton en Verstappen hebben beste racetempo'

Daarbij moeten de heren voorin zeker rekening houden met Valtteri Bottas. 'Dat wil niet zeggen dat Bottas niet achterop kan raken, maar Hamilton en Verstappen hebben dit seizoen tot nu toe ook het beste racetempo, dus wie het eerst bij de eerste bocht is, wordt de favoriet voor deze race', verwacht Medland.

'We hebben Hamilton dit jaar al twee keer als winnaar uit de bus zien komen, terwijl Verstappen in Imola de overhand had', gaat de analist verder. 'In alle drie de races waren er momenten van wiel tot wiel waar iedereen lering uit zal hebben getrokken. Het lijkt erop dat we meer van hetzelfde gaan krijgen', sluit Medland af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws