Norris heeft twijfels bij 2022-auto's: 'Op een bepaalde manier niet zo leuk als nu' Formule 1
Formule 1

Norris heeft twijfels bij 2022-auto's: 'Op een bepaalde manier niet zo leuk als nu'

Norris heeft twijfels bij 2022-auto's: 'Op een bepaalde manier niet zo leuk als nu'

Lando Norris heeft alvast kennis gemaakt met de nieuwe Formule 1-auto's van 2022 in de McLaren-simulator, maar zijn eerste indruk is niet enthousiast. Volgens de Brit zijn de vernieuwde auto's, die moeten zorgen voor meer inhaalacties met minder downforce en nieuwe banden, niet zo leuk om te rijden als de huidige wagens.

'Het is een heel andere auto om mee te rijden. Op een bepaalde manier niet zo leuk als dit seizoen', opent Norris in gesprek met Motorsport.com. 'Maar ik denk dat dat hopelijk ook het geval is bij elk ander team. En we zullen zien, het heeft geen zin om te denken dat het geweldig of verschrikkelijk is.'

'Je moet gewoon je best doen'

Zelf heeft Norris de nieuwe bolides nog niet kunnen zien. 'De enige auto die we hebben gezien is die in Silverstone. De auto die we in de fabriek hebben is een tekening en wat papier.' Toch houdt de McLaren-coureur vertrouwen. 'Je moet gewoon je best doen en hopelijk gaan we met een goede auto naar de pre-season test', besluit Norris.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws