Ocon dolt met Verstappen: 'Als jij mij een tow geeft, geef ik jou eentje, Max' Formule 1
Formule 1

Ocon dolt met Verstappen: 'Als jij mij een tow geeft, geef ik jou eentje, Max'

Ocon dolt met Verstappen: 'Als jij mij een tow geeft, geef ik jou eentje, Max'

Esteban Ocon was in een goede bui tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan van aankomend weekend. Zo dolde hij een klein beetje met oud Formule 3-titelrivaal Max Verstappen over de kwalificatie op zaterdag. Fernando Alonso reageerde ook tijdens het persmoment en vertelde dat hij nog graag wil verbeteren tijdens de kwalificaties.

‘Als jij mij een tow geeft, geef ik jou eentje, Max', grapt een lollige Ocon tijdens de persconferentie. 'Het levert zeker wat op op weg naar de eerste bocht, maar je hebt een beetje geluk nodig dat je eentje krijgt', erkent de Fransman. De slipstream zal een cruciale rol spelen op het twee kilometer lange rechte stuk bij start/finish.

Ocon deed op een gegeven moment wel zijn lolbroek uit en vertelde over hoe hij het seizoen tot nu toe vindt gaan. Over het algemeen is de 24-jarige zeer tevreden: ‘We werken dit jaar met meer vertrouwen. Ik heb meer vertrouwen in de mensen rondom me, we hebben ook wat dingen aangepast. De dingen gaan goed, daar willen we op voortbouwen.’

Alonso wil betere zaterdagen kennen

Alonso sprak ook tijdens de persconferentie en laat weten redelijk blij te zijn met hoe zijn seizoen tot nu toe gaat. Wel ziet hij ruimte voor verbetering: 'Ik ben min of meer happy met hoe het in de race gaat. Ik heb een paar keer punten gepakt en de keren dat het niet lukte, zat ik er maar een paar tienden achter. Ik ben dus blij met hoe het zondags gaat, maar niet met mijn zaterdag. In de kwalificatie moet ik de banden nog goed aan de praat krijgen.'

'Het gaat, qua hoe mijn comeback verloopt en hoe ik ervan geniet, echter beter dan ik had gedacht', vervolgt de tweevoudig wereldkampioen van 2005 en 2006 zijn verhaal. 'Ik geniet echt van het racen en mis het ook echt als we een weekje vrij hebben.' Dan zal hij vast blij zijn dat de Grands Prix van Frankrijk, Stiermarken en Oostenrijk drie weken achter elkaar plaatsvinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws