Pre-order nu producten uit de nieuwe Championship-collectie! Formule 1
Formule 1

Pre-order nu producten uit de nieuwe Championship-collectie!

Pre-order nu producten uit de nieuwe Championship-collectie!

Bij Fuel For Fans kun je vanaf nu verschillende producten van Red Bull Racing pre-orderen. Je kunt de t-shirts, hoodies en petten uit de Championship-collectie nu online bestellen. De verwachte verzenddatum is zondag 20 november 2022.

Er zijn twee t-shirts die je kunt pre-orderen bij Fuel For Fans, namelijk het Max Verstappen 2022 F1 Championship t-shirt en het Red Bull Racing F1 Constructors Championship T-shirt 2022. Als je één van de t-shirts wil pre-orderen, kun je een maat kiezen en daarna op de knop 'vooruit bestellen' klikken. Uiteindelijk kun je het shirt dan alvast bestellen.

Naast de t-shirts kun je ook de hoodies pre-orderen bij Fuel For Fans. De Max Verstappen 2022 F1 Championship hoodie én de Red Bull Racing F1 Constructors Championship hoodie 2022 zijn vanaf nu te pre-orderen! Deze twee hoodies zijn uiteraard handig met het oog op de aankomende winter.

Tot slot zijn ook de petten van Red Bull Racing in de pre-order. Er is een Max Verstappen 2022 F1 Championship pet en een Red Bull Racing F1 Constructors Championship Cap 2022 te pre-orderen. Beide petten hebben een navy kleur en zijn met gouden letters bedrukt. Op de Max Verstappen-pet staat 'Make it a double'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws