Rowland hoopt op kans bij Williams: 'Het helpt dat ik Brits ben' Formule 1
Formule 1

Rowland hoopt op kans bij Williams: 'Het helpt dat ik Brits ben'

Rowland hoopt op kans bij Williams: 'Het helpt dat ik Brits ben'

Oliver Rowland maakte gisteren zijn officieuze debuut voor het team van Williams tijdens de eerste testdag van de in-season test in Barcelona. De Britse coureur steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken.

'We gaan kijken wat er mogelijk is, maar het is mijn taak om mijn uiterste best te doen', zei Rowland tegen Autosport. De coureur stapte begin dit jaar over van Renault naar Williams toen duidelijk werd dat hij bij de Franse renstal niet in aanmerking zou komen voor een racestoeltje. Bij Williams heeft Rowland een duidelijke route in zijn hoofd. 'Kijk naar Valtteri Bottas. Toen hij hier was deed hij hetzelfde. Hij focuste zich volledig op zijn rol als ontwikkelingsrijder hier. Daar kijk ik naar en ik ben Brits, dat helpt ook in een Brits team. We moeten een stap vooruit maken en ik hoop dat zij het met mij willen proberen.' (Foto: Williams Martini Racing)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws