Steiner: 'We hopen in Canada te zien hoeveel beter de Ferrari-motor is geworden' Formule 1
Formule 1

Steiner: 'We hopen in Canada te zien hoeveel beter de Ferrari-motor is geworden'

Steiner: 'We hopen in Canada te zien hoeveel beter de Ferrari-motor is geworden'

Haas staat in het kampioenschap op een gedeelde zesde plek met Toro Rosso. Teambaas Gunther Steiner weet zeker dat hun positie op de grid alleen maar sterker wordt.

In Monaco mocht de Amerikaanse renstal van Gene Haas aan de slag met de nieuwe motor van Ferrari. Hoewel het vermogen in de straten van Monte Carlo geen bepalende rol speelt is Steiner zeer te spreken over het werk van de Italianen.

'De performance van de nieuwe motor was erg goed. We hebben geen klachten. Van Monaco weten we dat de motor weinig verschil maakt maar het is goed om te hebben. In Canada zullen we zien hoeveel beter de motor werkelijk is', zo laat hij op de website van Haas weten.

Problemen met Pirelli

'De zachte banden van Pirelli werkten erg goed in Monaco. Hopelijk kunnen we dat in Canada doorzetten en krijgen we ze snel op de juiste temperatuur. We zullen het pas na de vrije training van vrijdag weten.' Over zijn bolide vervolgt de Italiaan: 'Ik denk dat we de auto goed doorhebben maar we zijn niet 100 procent zeker over de banden. We zijn wel een stuk optmistischer dan vier weken geleden.'(Foto: Haas F1 Media)Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws