TT Assen: 'De FOM had een verplichting naar Zandvoort, dat respecteren wij' Formule 1
Formule 1

TT Assen: 'De FOM had een verplichting naar Zandvoort, dat respecteren wij'

TT Assen: 'De FOM had een verplichting naar Zandvoort, dat respecteren wij'

Blijkbaar heeft het management van de Formule 1 aangeklopt bij TT Assen voor het organiseren van een evenement zonder publiek in 2020. Promotor Lee van Dam geeft aan dat er gesprekken plaatsgevonden hebben over een alternatieve F1-race in Nederland.

'Natuurlijk hadden we heel graag de Formule 1 willen organiseren, ook wel zonder publiek in Assen', geeft Van Dam aan in gesprek met BNR Nieuwsradio. Hij geeft zelfs toe dat de FOM het circuit benaderd heeft: 'Er is contact geweest met de FOM daarover.'

'Maar zij hebben een verplichting naar Circuit Zandvoort, dat respecteren wij', vervolgt hij. Wegens contractuele restricties was het dus niet mogelijk om het evenement in Assen te laten verrijden in plaats van op Circuit Zandvoort.

Van Dam geeft aan te balen voor Circuit Zandvoort dat de race dit jaar door het coronavirus niet door heeft kunnen gaan: 'We zijn allang blij dat de Formule 1 in Nederland is, jammer alleen dat het niet in Assen is.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws