Update | FIA bevestigt naamsverandering Haas Formule 1
Formule 1

Update | FIA bevestigt naamsverandering Haas

Update | FIA bevestigt naamsverandering Haas

Haas heeft maandagmiddag bevestigd dat Rich Energy en Haas per direct uit elkaar zijn. Daarmee komt een einde aan een bloedstollende sponsorrelatie, die onder andere door voormalig CEO William Storey onder druk kwam te staan nadat hij opvallende tweets op het account van Rick Energy had geplaatst over het Formule 1-team.

Haas meldt in het statement dat de globale strategie van Rich Energy is herzien nadat het bedrijf van een nieuwe structuur is voorzien. De partijen zijn 'in goed overleg' uit elkaar gegaan. Haas bedankt Rich Energie voor de partnerschap en wenst ze verder succes.

Update | 21.25 uur - FIA bevestigt naamsverandering Haas

Ook vanuit de FIA is de breuk tussen Haas en Rich Energy bevestigd. Het Amerikaanse team opereert nu officieel onder de naam 'Haas F1 Team', zonder de naam van het energiedrankjesfabrikant erbij. Dat blijkt uit de deelnemerslijst van de Formule 1 die te zien is op de offciële site van de FIA.


Lees meer over:
Formule 1 Haas Rich Energy

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws