Valkering Media/F1 Maximaal op zoek naar toppers voor vijf vacatures Formule 1
Formule 1

Valkering Media/F1 Maximaal op zoek naar toppers voor vijf vacatures

Valkering Media/F1 Maximaal op zoek naar toppers voor vijf vacatures

Valkering Media B.V., uitgever van F1Maximaal.nl, is op zoek naar werknemers voor vijf posities. We zijn gevestigd in Diemen vlak bij Amsterdam en zouden ons bedrijf graag willen versterken met mensen in de volgende functies: account manager, redacteur journalistiek Formule 1, stagiair sociale media, marketing medewerker en stagiair journalistiek Formule 1. Hieronder volgen korte beschrijvingen per openstaande vacature en een link naar de volledige vacature op ValkeringMedia.nl.

Account manager: Fulltime-functie waarbij je klantportefeuilles gaat beheren van de vier sportsites die we uitgeven. Ook ga je je bezig houden met acquisitie van nieuwe klanten en communiceer je met de directie over de te volgen sales-strategie. We zoeken iemand die onder andere communicatief vaardig is en over het nodige doorzettingsvermogen beschikt. Meer over deze vacature vind je hier.

Redacteur journalistiek: Voor F1Maximaal.nl hebben we een parttime redacteur nodig die flexibel inzetbaar is. Je zal shifts draaien met de redactie en goed op de hoogte moeten zijn van het laatste nieuws. In deze functie is het belangrijk dat je weet wat belangrijk nieuws is, dat je foutloos Nederlands schrijft en dat je tot op zekere hoogte kennis hebt van de Formule 1. Meer over deze vacature vind je hier.

Stagiair sociale media: Om ons bereik te vergroten op sociale media zoeken we een stagiair sociale media. Je helpt de redacties met het vullen van de sociale media en kan je creativiteit inzetten om zelf leuke posts te verzinnen en te plaatsen. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn, is het mogelijk om met de directie te schakelen over de te volgen strategie. Dat maakt het een uitdagende stage. Meer over deze vacature vind je hier.

Marketing medewerker: Fulltime en/of parttime functie voor een (junior) marketeer. Je analyseert veel data om te concluderen waar we ons op marketing gebied het beste kunnen ontwikkelen en helpt met het aansturen van sociale media. Ook kan je je met enkele nieuwe projecten bezig houden, waaronder het opzetten van een nieuwsbrief of aanpassingen in het SEO-beleid van de website. Meer over deze vacature vind je hier.

Stagiair journalistiek Formule 1: Om onze redactie te versterken zijn we per direct op zoek naar een stagiair journalistiek. Je helpt de redactie met het schrijven van content over Formule 1 en je bent vrij om ideeën aan te dragen om eigen content te schrijven. Het is belangrijk dat je gevoel voor taal hebt en dat je op de hoogte bent over wat er speelt in de Formule 1. Meer over deze vacature vind je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws