Vettel: 'Coureurs zien klassieke circuits graag terugkeren' Formule 1
Formule 1

Vettel: 'Coureurs zien klassieke circuits graag terugkeren'

Vettel: 'Coureurs zien klassieke circuits graag terugkeren'

Volgens Sebastian Vettel maken coureurs geen deel uit van het gesprek om de Formule 1 terug te laten keren naar klassieke locaties. De Ferrari-coureur werd door RaceFans gevraagd of de Grand Prix Driver Association druk kan uitoefenen op de Formule 1 om Mugello en andere circuits die in 2020 zijn toegevoegd op het schema te houden.

'Ik denk dat het zelfs geen deel uitmaakt van onze discussies', begint de Duitser. 'Ik denk dat er andere circuits zijn die we graag op de kalender zouden willen plaatsen, omdat we daar graag rijden, maar het wordt niet besproken omdat er uiteindelijk andere factoren bepalen of er een race op die plek zal worden gehouden of niet.'

Volgens Vettel zien de coureurs Mugello graag terugkeren op de kalender. 'Ik denk dat ze het leuk zullen vinden, maar ik weet natuurlijk niet of het realistisch is', zegt hij. 'Wij maken geen deel uit van dat gesprek.' Dit seizoen werd er voor het eerst een Formule 1-weekend georganiseerd op het Mugello Circuit in Toscane. (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws