Weinig vertrouwen bij Wolff voor GP Monaco: 'Ik heb hele lage verwachtingen' Formule 1
Formule 1

Weinig vertrouwen bij Wolff voor GP Monaco: 'Ik heb hele lage verwachtingen'

Weinig vertrouwen bij Wolff voor GP Monaco: 'Ik heb hele lage verwachtingen'

Toto Wolff heeft lage verwachtingen voor de Grand Prix van Monaco. De teambaas van Mercedes ziet dat de lagesnelheidsbochten van het circuit in het prinsendom voor moeilijkheden kunnen zorgen bij de Duitse renstal. Desondanks is de Oostenrijker een fan van de intense baan in Monte Carlo en zal Mercedes het weekend gebruiken als leermoment.

Tijdens het Grand Prix-weekend in Spanje leek Mercedes de weg naar boven gevonden te hebben. Aankomend weekend staat de volgende Grand Prix alweer op de planning in de Formule 1. 'We gaan nu snel door naar de volgende race', begint de teambaas op de website van Mercedes. 'Niets gaat boven de glamour van de Grand Prix van Monaco. Het is echt geweldig om de coureurs hun auto's tot de limiet te zien pushen wanneer ze door de krappe straten gaan.'

Wolff ziet Monaco als leermoment

Waar de achtvoudig constructeurskampioen in Barcelona haar snelheid kon laten zien, verwacht Wolff dat het team in Monaco niet zo goed voor de dag gaat komen. Hij ziet het dan ook vooral als leermoment voor de renstal. 'Ik ben heel erg nieuwsgierig naar waar we staan dit weekend. Mijn verwachtingen zijn lager dan op ieder ander circuit. Ik denk dat we vooral veel gaan leren over hoe we onszelf terug in de race krijgen.'

In het verleden is ook al gebleken dat Mercedes niet sterk presteert in het prinsendom. Toch kijkt Wolff uit naar het weekend in Monte Carlo. 'Het is een unieke en veeleisende baan, waarbij je heel erg veel focus nodig hebt om een ronde vol te maken. Monaco is niet altijd ons beste circuit geweest en de lagesnelheidsbochten zijn niet onze sterkste kant dit seizoen. Dat zagen we ook in Barcelona. Toch gaan we problemen om onze kansen te maximaliseren', aldus de Mercedes-teambaas.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws