Update - Zes keer je inzet bij zege van Verstappen in Monaco (Ad) Formule 1
Formule 1

Update - Zes keer je inzet bij zege van Verstappen in Monaco (Ad)

Update - Zes keer je inzet bij zege van Verstappen in Monaco (Ad)

Na een paar dagen van relatieve rust mogen de coureurs vrijdag weer aan de bak in Monaco. Grote vraag die wij ons Nederlanders stellen is natuurlijk of Max Verstappen zijn uitstekende prestatie van afgelopen weekend door kan trekken. Zoals bij iedere Grand Prix kijken wij voorafgaand aan het weekend naar de favorieten bij de bookmakers voor de eindzege, maar ook voor poleposition. Na afloop van iedere vrije training zullen wij een update geven van de odds bij de 'bookies'.

Het is niet Max Verstappen, maar Charles Leclerc die de favoriet is voor de eindzege in Monaco. De Monegask rijdt voor zijn eigen publiek en kan wel weer een succesje gebruiken na de teleurstelling van zondag in Barcelona. Na het uitvallen in de race en de overwinning van Verstappen is Leclerc zijn leiding in de WK-stand kwijtgeraakt aan de Nederlander. Wint Leclerc zondag de race dan krijg je 2.00 keer je inzet terug. Een overwinning van Verstappen levert je een odd op van 2.25. In onderstaande tabel hebben wij de top-6 voor je overzichtelijk gemaakt.

Update 27 mei - Verstappen na VT1 en VT2 nog verder achter topfavoriet Leclerc

Vrijdag om 14.00u werd de eerste vrije training in Monaco verreden. Charles Leclerc zette de snelste tijd neer voor Sergio Perez en Carlos Sainz. Max Verstappen noteerde de vierde tijd. Een aantal uren later bij VT2 zagen we eenzelfde beeld. De uitslag van de beide vrije trainingen heeft ook gevolgen voor de odd bij de bookmakers voor wat betreft de eindzege en het behalen van poleposition. In onderstaande tabellen tref je de actuele odds aan voor de eindwinnaar en de coureur die poleposition weet te pakken.

Update 28 mei - Verstappen lijkt zondag kansloos voor de zege

Het is niet bepaald het weekend van Max Verstappen in Monaco. Op vrijdag kon de Nederlander zich al niet meten met zijn grote concurrent Charles Leclerc en op zaterdag in de kwalificatie zat er veel tegen en moest de regerend wereldkampioen genoegen nemen met een P4. De odds zijn logischerwijze hoog voor een zege van Verstappen (6.00), want op het circuit van Monaco is het lastig inhalen. Maar met de chaos die kan ontstaan en eventuele regen weet je het maar nooit...

Coureur Odd zege GP Monaco
Charles Leclerc 1.33
Max Verstappen 6.00
Carlos Sainz 8.00
Sergio Perez 11.00
Lando Norris 34.00
George Russell 101.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.


0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws