Verstappen reageert op Hamilton: 'We kunnen auto's ruilen' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen reageert op Hamilton: 'We kunnen auto's ruilen'

Verstappen reageert op Hamilton: 'We kunnen auto's ruilen'

Max Verstappen heeft gereageerd op de opmerking die Lewis Hamilton maakte over dat Red Bull Racing net zo snel zou zijn als Mercedes. Verstappen wist tijdens de laatste ronde van de Grand Prix van de Eifel nog de snelste raceronde eruit te persen en kreeg daardoor een extra punt.

'Ze worden wel erg snel', zei Hamilton na zijn overwinning in Duitsland. Verstappen kon zich echter niet helemaal vinden in die opmerking en zegt bij Sky Sports F1: 'We kunnen auto's ruilen en ik zal ze eens laten zien hoe ver we van ze af zitten.' Toch wist Verstappen de snelste raceronde te bemachtigen.

'Dat is toch iets', geeft hij toe. 'Maar we zijn nog niet dichtbij genoeg. De auto is nu wat stabieler, maar er zijn nog wat dingen waar we aan moeten werken. We hebben wat meer topsnelheid nodig, omdat we op de rechte stukken tijd verliezen.' De Nederlander maakt duidelijk dat Red Bull door moet blijven werken aan de auto. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws