Ruim twee keer je inzet terug als Verstappen en Red Bull de titel pakken (Ad) Algemeen
Algemeen

Ruim twee keer je inzet terug als Verstappen en Red Bull de titel pakken (Ad)

Ruim twee keer je inzet terug als Verstappen en Red Bull de titel pakken (Ad)

Het weekend kon voor Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing niet beter eindigen. Een zege voor de Nederlander, P2 voor Sergio Perez en directe concurrent Charles Leclerc zien uitvallen en nul punten behalen. Na zes van de 22 GP's leidt Verstappen en zien we ook zijn team de leiding in handen hebben in de strijd om de constructeurstitel. Op dit moment kun je een mooie odd tegemoet zien als je denkt dat Verstappen en zijn team de wereldtitel pakken.

Uiteraard is het seizoen nog erg lang, maar de toon is wel gezet en het moge duidelijk zijn dat de strijd om de wereldtitel dit seizoen zal gaan tussen Max Verstappen en Charles Leclerc. De Monegask had de voorbije weken de leiding in de WK-stand, maar is die inmiddels kwijt en vele kenners zeggen al dat hij deze ook niet meer terug gaat pakken. Het gat met Verstappen is slechts zes punten, maar de Nederlander kennende gaat hij de leiding met hand en tand verdedigen en zo snel mogelijk uitbreiden.

In de strijd om de constructeurstitel sloeg Red Bull dit weekend een aardige slag. Met een P1 en P2 pakten ze de volle buit en Ferrari moest het slechts doen met enkel de vierde plaats van Carlos Sainz. De voorsprong van Red Bull bedraagt na zes races 26 punten. Denk jij dat Verstappen de wereldtitel pakt en Red Bull dit eveneens doet dan krijg je op het moment van schrijven een odd van 2.20! Wil je los inzetten dan kan dat uiteraard ook. De titel voor Verstappen levert je 1.66 keer je inzet op en een single bet op Red Bull als eindwinnaar geeft je een odd van 1.83. Voor de Ferrari-fans is er meer winst te behalen. Winnen zij als team de titel dan krijg je 2.20 keer je inzet terug en een wereldtitel voor Leclerc geeft een odd van 2.50. Vrijdag 27 mei wordt het circus weer hervat in Monaco!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws