Update | Kunnen Verstappen en Perez het seizoen in stijl afsluiten? (ad) Algemeen
Algemeen

Update | Kunnen Verstappen en Perez het seizoen in stijl afsluiten? (ad)

Update | Kunnen Verstappen en Perez het seizoen in stijl afsluiten? (ad)

Zondag 20 november 2022 vindt de laatste Grand Prix van het huidige seizoen plaats. Decor is het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. De ogen zullen met name gericht zijn op Charles Leclerc en Sergio Perez die verwikkeld zijn in een felle strijd om plaats twee in de WK-eindstand. Max Verstappen jaagt op de vijftiende zege van het seizoen en is bij de wedkantoren favoriet, al zijn de verschillen voorafgaand aan het raceweekend klein. Wij houden je van 18 tot en met 20 november na iedere sessie op de hoogte met updates van de diverse odds.

Mercedes beleefde afgelopen zondag in Brazilië een fantastische Grand Prix. George Russell boekte een verdiende zege met Lewis Hamilton eindigend als nummer twee. Het is een fraaie afsluiting van het seizoen dat verder troosteloos verliep voor de Britse renstal. Aankomend weekend willen Russell en Hamilton weer de strijd aangaan met topfavoriet Max Verstappen. Niet eerder dit seizoen waren de verschillen bij de wedkantoren voorafgaand aan een Grand Prix zo klein. Een zege voor Verstappen levert je maar liefst 2.25 keer je inzet op, Russell en Hamilton volgen op plaats twee en drie met een odd van respectievelijk 3.50 en 4.50.

Leclerc in het voordeel ten opzichte van Perez

De meeste ogen in Abu Dhabi zullen zondag gericht zijn op Charles Leclerc en Sergio Perez. De coureurs van Ferrari en Red Bull vechten om de tweede plaats in de WK-stand en delen nu die positie met hetzelfde aantal punten. In São Paulo stelde Red Bull teleur en was er flinke consternatie tussen Verstappen en Perez. De Nederlander weigerde zijn Mexicaanse ploeggenoot voor te laten, maar gaf later aan dat in Abu Dhabi wel te zullen doen. Leclerc heeft bij de wedkantoren de beste papieren om de tweede plaats te pakken met een odd van 1.72 om 2.00 voor Perez.

Poll

Wie eindigt er dit seizoen als tweede in de WK-stand?

Update odds favorieten zege Grand Prix Abu Dhabi

Coureur Odd zege Grand Prix Abu Dhabi (na afloop kwalificatie)
Max Verstappen 1.50
George Russell 23.00
Lewis Hamilton 15.00
Sergio Perez 3.50
Charles Leclerc 13.00
Carlos Sainz 29.00

Update odds poleposition Grand Prix Abu Dhabi

Coureur Odds poleposition Grand Prix Abu Dhabi (na afloop VT3)
Max Verstappen 1.66
Charles Leclerc 7.50
George Russell 8.00
Lewis Hamilton 6.00
Carlos Sainz 7.00
Sergio Perez 7.50

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Wil jij wedden op het WK voetbal in Qatar? Bekijk hier onze voorbeschouwingen en wedtips.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 claps
15 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws