Hamilton wil meer na driehonderdste F1-race: 'Heb nog genoeg in de tank zitten' Formule 1
Formule 1

Hamilton wil meer na driehonderdste F1-race: 'Heb nog genoeg in de tank zitten'

Hamilton wil meer na driehonderdste F1-race: 'Heb nog genoeg in de tank zitten'

Lewis Hamilton zegt nog genoeg in de tank te hebben na zijn driehonderdste Grand Prix. De Mercedes-coureur beschikt over een aflopend contract na het 2023-seizoen, maar zegt meer van de Formule 1 te genieten dan ooit. Gesprekken over zijn toekomst moeten dan ook snel gevoerd worden.

'Dat zijn veel races!', antwoordt Hamilton op de vraag van Sky Sports F1 of hij zichzelf de vierhonderd Grands Prix ziet halen. 'Ik ben ten eerste vooral heel dankbaar dat ik dit punt heb bereikt. Ik voel me nog steeds fris en heb nog meer dan genoeg in de tank zitten. Natuurlijk wil ik weer winnen en dat zal wat tijd kosten, maar ik weet zeker dat we op een bepaald moment ervoor gaan zitten en het over mijn toekomst zullen hebben.'

Hamilton heeft naar eigen zeggen plezier in wat hij aan het doen is: 'En ben erg trots dat ik met deze geweldige groep mensen mag samenwerken', vertelt hij over zijn team. 'Ik heb ook meer plezier in de sport dan ooit. We hebben een paar fantastische mensen die de sport runnen, we hebben fijne gesprekken over de richting die we opgaan. Ik geniet meer dan ooit.'

Wolff wil samenwerking met Hamilton voortzetten

Mercedes-teambaas Toto Wolff gaf eerder deze maand al aan graag door te willen gaan met Hamilton voor na het 2023-seizoen van de Formule 1: 'We zijn gelukkig met Lewis en er bestaat geen twijfel dat we samen zullen blijven werken. Het is te vroeg om het over 2024 te hebben, maar ik kan me geen beter rijdersduo (met George Russell, red.) wensen', aldus de Oostenrijker.

Registreer hier om mee te discussiëren!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws