Bottas over verdedigen bij de start: 'Op dat moment gevoel dat ik juiste deed' Formule 1
Formule 1

Bottas over verdedigen bij de start: 'Op dat moment gevoel dat ik juiste deed'

Bottas over verdedigen bij de start: 'Op dat moment gevoel dat ik juiste deed'

Valtteri Bottas gaat tijdens zijn persconferentie in op de start in Mexico en of hij de deur open liet staan of niet. Daarnaast verwacht de Mercedes-coureur dat inhalen makkelijker is in Brazilië en dat hij daardoor niet in eenzelfde scenario terecht zal komen als toen hij afgelopen weekend vastzat achter Ricciardo.

Na een moeilijk weekend in Mexico, waarbij Bottas vooral tegen de achterkant van de auto van Daniel Ricciardo heeft aangekeken, verwacht hij dat inhalen op Interlagos makkelijker moet zijn. Echter, als het aan hem ligt rijdt hij gewoon vooraan en heeft hij geen last van auto's voor hem waar hij niet aan voorbij kan komen.

De Fin wordt gevraagd naar zijn start in Mexico, maar echt een duidelijk antwoord komt er niet. 'Misschien was er een manier geweest om de deur voor Verstappen te sluiten en het beter te doen, maar misschien ook niet. Op dat moment had ik absoluut het gevoel dat ik het juiste deed. Maar achteraf ben je altijd slimmer.'

Gemotiveerd

Ondanks een verschrikkelijke zondag in Mexico is Bottas enorm gemotiveerd aangekomen in Brazilie. ‘Als we pole konden pakken in Mexico, dan zie ik geen reden waarom we dat de laatste paar races niet zouden kunnen. Het weekendformat is hier echter anders. We moeten ons concentreren op zondag.’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws