F1 Kijktip | Verstappen spreekt Orange Army toe: 'Ongelofelijk de support hier' Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | Verstappen spreekt Orange Army toe: 'Ongelofelijk de support hier'

F1 Kijktip | Verstappen spreekt Orange Army toe: 'Ongelofelijk de support hier'

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Deze week gaan we in de sfeer komen voor de terugkeer van de Grand Prix van Nederland. Voor het eerst sinds 1985 doet de Formule 1 Zandvoort aan, maar dat betekent natuurlijk niet dat we dit weekend voor het eerst bomvolle oranje tribunes gaan zien. Sterker nog: de Verstappen-fans hebben zich flink verspreid over de circuits in Europa. Van de Red Bull Ring tot het Circuit nabij Barcelona en van Spa-Francorchamps tot Paul Ricards; de Nederlandse Formule 1-fans zijn overal.

En deze keer dus in eigen land, in Zandvoort. Verwacht wordt dat de tribunes rondom het circuit nagenoeg Oranje vullen. Om je alvast in de goede sfeer te brengen, daarom ook beelden uit 2018, toen Max Verstappen zijn vele fans op Spa-Francorchamps toesprak.

Verstappen blij met fans

Onder luid gejuich werd Verstappen ontvangen tijdens de rijdersparade in België. Hij stapte vervolgens uit om zijn fans toe te spreken, in het Nederlands. 'Ongelofelijk die support die we hier hebben. Hopelijk kunnen we een mooie race laten zien.' Verstappen werd keurig derde dat jaar in België, al wordt aankomende zondag gehoopt op goud.

Wint Max Verstappen de Grand Prix van Nederland? Ontvang twee keer je inzet!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws