Formule 1-journalisten reageren op vertrek Williams: 'Laatste vrouwelijke teambaas weg' Formule 1
Formule 1

Formule 1-journalisten reageren op vertrek Williams: 'Laatste vrouwelijke teambaas weg'

Formule 1-journalisten reageren op vertrek Williams: 'Laatste vrouwelijke teambaas weg'

Ook de journalistieke wereld van de Formule 1 reageert op het vertrek van Claire Williams. Waar de één het een logische beslissing vindt, is de ander bang voor de diversiteit in de koningsklasse van de autosport. F1Maximaal zet de reacties van een aantal prominenten op een rijtje.

Will Buxton trapt af. De Formule 1-journalist benadrukt dat het altijd de keuze van Williams zelf is geweest om af te treden. De Brit kan dit waarderen en vindt dat de keuze om af te treden met goede bedoelingen is gemaakt.

'De laatste vrouwelijke teambaas is weg'

Ondertussen noemt journalist Jennie Gow van BBC het een droevige gebeurtenis dat Williams zich terugtrekt als teambaas: 'Ik vind het erg rot dat de laatste vrouwelijke teambaas die op dit moment actief is, weggaat van het team.'

Geen echte Williams meer

'Williams als naam, maar niet meer van natuur', verklaart Luke Smith, journalist bij Autosport, kort maar bondig. Komend weekend zal de laatste Grand Prix onder het bewind van Claire en Frank Williams verreden worden in Italië. (Foto: Williams F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws