Leclerc ontevreden na zevende plaats in sprintrace: 'Moeite met de banden' Formule 1
Formule 1

Leclerc ontevreden na zevende plaats in sprintrace: 'Moeite met de banden'

Leclerc ontevreden na zevende plaats in sprintrace: 'Moeite met de banden'

Charles Leclerc kende een moeilijke zaterdagmiddag tijdens de sprintrace. Na vanaf P6 te zijn vertrokken verloor de Ferrari-coureur een plek en moet dus vanaf P7 starten in de hoofdrace. Hij had moeite met zijn banden en veel last van onderstuur, wat hem behoorlijk wat tijd heeft gekost.

De Monegask liet weten niet tevreden te zijn met zijn prestatie in de sprintrace. 'Ik had moeite met de medium banden en had het moeilijk met de voorkant. Ik had een hoop onderstuur en graining van de banden, wat het moeilijk maakte. We moeten kijken wat ik beter kan doen morgen en wat we als team beter kunnen doen om deze problemen dan niet te hebben.'

Voor de race ziet hij wel degelijk kansen, daar de temperatuur hem ook parten speelden vandaag. 'Ik denk dat de temperatuur anders zal morgen, dit was een uitzondering want het werd een behoorlijk stuk kouder. Hoe kouder het werd hoe meer moeite ik had met de banden, maar het is zoals het is', aldus Leclerc, die daarmee aangeeft dat de temperaturen van morgen zijn auto beter liggen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws