Pérez kreeg voorproefje in Las Vegas: 'Wordt grootste evenement ter wereld' Formule 1
Formule 1

Pérez kreeg voorproefje in Las Vegas: 'Wordt grootste evenement ter wereld'

Pérez kreeg voorproefje in Las Vegas: 'Wordt grootste evenement ter wereld'

In de week voorafgaand aan de GP van Brazilië mocht Sergio Pérez met drie andere coureurs alvast een voorproefje gaan nemen in Las Vegas. De Mexicaan verwacht dat het een enorm spektakel gaat worden na in de Amerikaanse plaats te zijn geweest voor een launch. Verder hoopt de coureur van Red Bull Racing een beter weekend te hebben dan in Mexico. Dat gaat hij doen met een andere helm, vanwege een nieuwe samenwerking.

Pérez mocht namens de F1 samen met Lewis Hamilton, George Russell en Alexander Albon alvast naar Las Vegas, waar komend seizoen een Grand Prix op de kalender zal staan. De Mexicaan gaf met zijn mede-coureurs een demo op het launch event en raakte onder de indruk van de stad, zo vertelt hij op de persconferentie. 'Het was een geweldig weekend. Het is geweldig om te zien hoezeer de fans ernaar uitkijken. Ik denk dat het volgend jaar het grootste evenement ter wereld wordt.'

In zijn thuisland eindigde de Red Bull-coureur op het podium, hij pakte de derde plaats, maar toch is hij niet gelukkig met hoe het weekend is verlopen en hoopt hij in Brazilië een beter weekend voor de boeg te hebben. 'We willen de vaart erin houden. In Mexico hadden we teveel problemen. Ik hoop dat het een soepel weekend wordt en dat we ons ware tempo weer kunnen laten zien.'

Nieuwe samenwerking

In Brazilië zal Pérez ook met een andere helm voor de dag komen dan we van hem gewend zijn. Dit heeft alles te maken met de nieuwe samenwerking die zijn team is aangegaan met Disney. 'We zijn een samenwerking aangegaan met Disney om de superheldenfilm 'Black Panther: Wakanda Forever' te promoten. De film en de helm zijn even bijzonder', zo laat hij weten dat de nieuwe helm op Interlagos dus ter promotie geïntroduceerd is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws