Pérez zou nieuwe Red Bull-teamorders accepteren: 'Dan doe ik wat ze me vragen' Formule 1
Formule 1

Pérez zou nieuwe Red Bull-teamorders accepteren: 'Dan doe ik wat ze me vragen'

Pérez zou nieuwe Red Bull-teamorders accepteren: 'Dan doe ik wat ze me vragen'

Sergio Pérez zal nieuwe teamorders van Red Bull Racing accepteren, mocht hij die krijgen. De Mexicaan kreeg tijdens de Grand Prix van Spanje al te maken met de instructie om teamgenoot Max Verstappen voorbij te laten en vorig weekend in Azerbeidzjan mocht hij niet het gevecht aangaan met zijn Nederlandse collega.

Aan de hand van de vorige teamorders, die gunstig uitpakten voor Verstappen, voerde Pérez naar eigen zeggen een goed gesprek met Red Bull. De 32-jarige zegt dan ook honderd procent in zijn team te vertrouwen. Nieuwe teamorders vormen dan ook geen probleem: 'Als ze me vertellen dat ik aan de kant moet, dan doe ik wat ze me vragen. Ik zie niet in waarom dat ik niet zo moeten doen.'

Pérez droomt over F1-titel

Pérez blijft echter wel nog steeds dromen over de wereldtitel, zo vertelt hij tegenover La Presse: 'Als ik hier was met de gedachte dat ik als tweede wil eindigen, kan ik beter thuis blijven. Ik ben hier omdat ik wil winnen. Ik denk dat ik dat ook kan. Die motivatie drijft me. Daarom ben ik hier', citeert de Nederlandse tak van Motorsport.com Pérez.

De coureur uit Guadalajara voegt toe dat hij vindt dat hij op een hoog niveau presteert dit seizoen: 'Als ik dat niveau het hele seizoen elke week kan vasthouden, dan opent dat de deur voor de strijd om de wereldtitel. Denken aan die titel, het feit dat elk punt telt, is een enorme uitdaging en een geweldige kans.' Op dit moment staat Pérez tweede in de tussenstand, 21 punten achter Verstappen.

Geen enkele twijfel bij de wedkantoren: ook in Canada zal Verstappen zegevieren! Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws