Titel Ricciardo door bookmakers beloond met enorme winst van 50 keer je inzet Formule 1
Formule 1

Titel Ricciardo door bookmakers beloond met enorme winst van 50 keer je inzet

Titel Ricciardo door bookmakers beloond met enorme winst van 50 keer je inzet

Advertorial - Daniel Ricciardo kende een lastig eerste seizoen bij McLaren, maar gaat het in 2022 wederom proberen. Na de reglementswijzigingen zal hij met zijn Britse collega Lando Norris pogen de wereldtitel naar Woking te halen. Het zal met concurrenten als Max Verstappen, Lewis Hamilton en Charles Leclerc geen makkelijke klus worden, maar vanwege de wijzigingen in de regelgeving zou ook McLaren als winnaar uit de bus kunnen komen na de winterstop.

McLaren haalde eind 2020 Ricciardo binnen als de man die het team moest dragen, maar hij viel in 2021 tegen. Hij moest wennen aan het nieuwe materiaal, teamgenoot Norris hoefde dit niet. Zodoende wist zijn jongere teamgenoot op overtuigende wijze boven Ricciardo te eindigen in de eindklassering, ondanks dat het de ervaren man was die een overwinning wist te behalen in Monza. Aankomend seizoen gaan de heren op gelijke voet het jaar in.

Niet alleen Ricciardo moet namelijk wennen aan het materiaal, zijn teamgenoot nu ook. Dat betekent dat de Australier aankomend seizoen Norris te slim af kan zijn. Ricciardo heeft in zijn periode bij Red Bull Racing al laten zien over het nodige talent te beschikken en wanneer het materiaal meezit, zou hij met regelmaat voor zeges kunnen vechten. Als we kijken naar de twee teamgenoten lijkt de quotering van 51 voor Ricciardo dan ook best een aardige deal ten opzichte van de 26 euro die je terugkrijgt per ingezette euro op Norris bij Bet365.

Waarom McLaren mee kan doen om de titel

Waarom zou McLaren in 2022 mee kunnen doen om de titel? Simpel: de reglementen van de F1 gaan aankomend jaar volledig op de schop. Teams die momenteel op het middenveld rijden kunnen dus, mits ze met iets slims komen, in 2022 aan de voorkant van de grid verschijnen. McLaren is een van de teams die het de afgelopen jaren goed gedaan heeft en mochten ze deze trend doorzetten dan zouden podia's en overwinningen in het nieuwe seizoen tot de mogelijkheden kunnen behoren. Wordt McLaren de grote verrassing van 2022 dan heb je met een gokje op Ricciardo goud in handen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws