Verstappen sluit niks uit na einde contract bij Red Bull: 'Optie om door te gaan of niet' Formule 1
Formule 1

Verstappen sluit niks uit na einde contract bij Red Bull: 'Optie om door te gaan of niet'

Verstappen sluit niks uit na einde contract bij Red Bull: 'Optie om door te gaan of niet'

Max Verstappen sluit niet uit dat hij aan het einde van zijn contract bij Red Bull Racing gaat kijken naar andere opties. De coureur tekende eerder dit jaar een contract tot en met het einde van 2028, waardoor hij nog minimaal zes jaar verbonden blijft aan de Oostenrijkse renstal. Op het moment ziet Verstappen dan ook geen reden om te vertrekken bij Red Bull.

De start van de renstal dit seizoen maakte Verstappen enigszins chagrijnig. De regerend wereldkampioen viel in de eerste drie races twee keer uit en daarnaast leek de RB18 niet opgewassen tegen de F1-75 van Ferrari. Toch zit de coureur op zijn plek bij Red Bull. 'Ik voel me heel erg goed binnen het team', wordt Verstappen geciteerd door de Duitse tak van Sky Sports. 'Er is geen reden voor mij om het team te verlaten. We kunnen goed met elkaar opschieten en we hebben een competitief pakket.'

Verstappen zette zijn handtekening onder het langste contract in de Formule 1 van dit moment. Het huwelijk tussen de enkelvoudig wereldkampioen en Red Bull is heel erg goed. Desondanks sluit de rijder niet uit dat er ooit een einde zal komen aan het huwelijk tussen beide partijen. 'Aan het einde van mijn contract ben ik pas 31 jaar oud. Dan heb ik nog steeds de optie om door te gaan of niet. Als mijn contract is afgelopen dan ben ik nog helemaal niet oud.'

Verstappen lovend over Pérez

Sergio Pérez lijkt ook af te stevenen op een nieuw contract bij het team. Verstappen ziet dat zijn teamgenoot een stuk comfortabeler is binnen het team en dat heeft een positief effect op de resultaten. 'Het helpt natuurlijk wel om al een jaar bij een team te zitten', wordt de Nederlander geciteerd door RaceFans. 'En met de reglementswijziging is iedereen weer vanaf nul begonnen. Hij lijkt een stuk gelukkiger met de auto en dat is heel erg goed voor het team', concludeert Verstappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws