WK-stand F1: Hamilton loopt in op Verstappen met nog drie races te gaan Formule 1
Formule 1

WK-stand F1: Hamilton loopt in op Verstappen met nog drie races te gaan

WK-stand F1: Hamilton loopt in op Verstappen met nog drie races te gaan

Lewis Hamilton heeft het gat weten te verkleinen op Max Verstappen naar 14 punten. Dat hadden er 13 kunnen zijn, maar het was Sergio Pérez die in de laatste ronde nog de snelste raceronde af wist te pakken, waardoor het gat tussen de titelconcurrenten nog ietsjes groter is.

Daarmee staan er nog drie spannende races voor de boeg. Verstappen had een slag kunnen slaan, nadat Hamilton gediskwalificeerd was voor de kwalificatie op vrijdag en de sprintrace als laatste begon. Toch wist de Mercedes-coureur zich helemaal terug te vechten en uiteindelijk zelfs de winst te pakken in de Grand Prix van Brazilië.

Mercedes loopt uit op Red Bull

In totaal heeft Verstappen nu 332,5 en Hamilton 318,5. Daarnaast wist Mercedes ook weer een slag te slaan bij de constructeurs. Het lukte Valtteri Bottas en Hamilton beide om voor de Red Bulls van Verstappen en Pérez te eindigden. Daarmee is het gat opgelopen naar 11 punten.

Bekijk hier de tussenstand van de Formule 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws