Verstappen kent geen zorgen na P2: 'Volgende race staan we er weer en slaan we terug' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen kent geen zorgen na P2: 'Volgende race staan we er weer en slaan we terug'

Verstappen kent geen zorgen na P2: 'Volgende race staan we er weer en slaan we terug'

Max Verstappen is gematigd tevreden met zijn tweede plek tijdens de Grand Prix van Brazilië. Lewis Hamilton was een maatje te groot voor de Red Bull-coureur na een ijzersterke start. Het lukte Verstappen om zijn concurrent een paar keer achter zich te houden, maar dat was uiteindelijk niet genoeg.

'We hebben alles geprobeerd', zei Verstappen na afloop van de race tegenover de camera van de officiële Formule 1. Uiteindelijk moest de Nederlander toegeven aan Hamilton in een bloedstollend gevecht. 'Het was een goed duel, maar uiteindelijk hadden we niet genoeg snelheid', aldus Verstappen.

'Hebben de schade weten te beperken'

Naar eigen zeggen heeft Verstappen alles gegeven om een overwinning veilig te stellen. Vooralsnog kent hij een voorsprong van 14 punten in de WK-stand. 'We hebben nog steeds een goede voorsprong en hebben de schade weten te beperken dit weekend. Volgende race staan we er weer en slaan we terug, zeker weten', besluit Verstappen.

Het gat tussen Verstappen en Hamilton is dus iets geslonken naar 14 punten met nog drie races op de kalender. Ook Red Bull Racing heeft punten moeten inleveren op Mercedes. Waar het gat eerst maar één punt was, is dat nu opgelopen naar 11 punten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws