Horner: 'Verstappen was erg gefrustreerd na het ongeluk met Hamilton' Max Verstappen
Max Verstappen

Horner: 'Verstappen was erg gefrustreerd na het ongeluk met Hamilton'

Horner: 'Verstappen was erg gefrustreerd na het ongeluk met Hamilton'

Christian Horner heeft veel lof voor Max Verstappen, die na de crash met Lewis Hamilton op Silverstone erg gefrustreerd was. De Red Bull-coureur werd door Hamilton aangetikt en belandde daarna in de muur. Na een kort ziekenhuisbezoek mocht Verstappen weer vertrekken.

'Max was erg gefrustreerd na het ongeluk met Lewis in Silverstone', begint Horner in gesprek met Channel 4. 'Hij werkte heel hard dat weekend, hij had de sprintkwalificatie gewonnen en had een goede kans om de race te winnen. Maar die eindigde echter met een crash van 51G. Max moest naar het ziekenhuis en zijn grootste rivaal won.'

Mentale kracht Verstappen speelt grote rol

Dat Verstappen zijn frustratie uitte, heeft volgens de teambaas van Red Bull alleen maar te maken met de mentale kracht van de Nederlander. 'Als ik die race opnieuw had kunnen doen, zou ik winnen', bekende Verstappen nadat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen.

'Hij is niet iemand die lang over iets nadenkt', vervolgt Horner, die daarmee wil aangeven dat Verstappen niet lang in een negatieve bui blijft hangen. 'Hij pakt een probleem aan, lost het op en gaat verder', sluit de Brit af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws