Support Verstappen met Oranje Polo of RBR-shirts! Max Verstappen
Max Verstappen

Support Verstappen met Oranje Polo of RBR-shirts!

Support Verstappen met Oranje Polo of RBR-shirts!

Met nog drie races te gaan stijgt de spanning in de Formule 1. Max Verstappen is heel dichtbij de wereldtitel. Jij kunt de Nederlandse coureur aanmoedigen tijdens de laatste races van dit seizoen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende Max Verstappen-producten kopen bij Fuel For Fans!

Allereerst kun je de Nederlander uiteraard aanmoedigen met Red Bull-artikelen. Er is een Team Polo 2021, maar je kunt ook een vest, pet of T-shirt kopen van Red Bull Racing. Wil jij een mooi product kopen van het team van Verstappen? Bekijk en bestel de producten van Red Bull Racing hier!

Naast de teamproducten zijn er ook speciale Verstappen-items. Zo is er een Max Verstappen Oranje Polo, want natuurlijk kan de oranje kleur niet ontbreken! Daarnaast zijn er ook Max Verstappen RBR-shirts. Je kunt deze kopen in een oranje kleur en in een donkerblauwe kleur, met oranje. Hierdoor ben je helemaal klaar voor de laatste races richting de mogelijke wereldtitel!

Speciaal Max Verstappen T-shirt

Tot slot is er nog een speciaal T-shirt van Verstappen. Dit seizoen is niet alleen het seizoen van de ongekend spannende titelstrijd, maar het is uiteraard ook het seizoen van de eerste Nederlandse Grand Prix in 36 jaar. PUMA heeft een speciaal T-shirt ontworpen voor de Grand Prix van Nederland. Het shirt heeft een geblokte vlag als patroon en heeft een oranje kleur. Je kunt dit unieke shirt hier bestellen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws