Verstappen waarschijnlijk knock-out gegaan na crash met Hamilton op Silverstone Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen waarschijnlijk knock-out gegaan na crash met Hamilton op Silverstone

Verstappen waarschijnlijk knock-out gegaan na crash met Hamilton op Silverstone

Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen over de crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone. Het was al bekend dat de harde klapper een impact had van 51G, maar volgens Christian Horner was er meer aan de hand.

'Het brak zijn zadel en ik denk dat hij knock-out ging', begint Horner over het ongeluk tegenover Channel 4. 'Het was zeker het grootste ongeluk uit zijn carrière.' Ook liet Horner al los dat Verstappen erg gefrustreerd was over de veroorzaakte crash door Hamilton.

Kritiek op Hamilton na crash met Verstappen

Doordat Verstappen uit de race lag en Hamilton wel gewoon door kon rijden, wist de Brit de volle buit te pakken door te winnen op Silverstone. Er was veel te doen om de crash, omdat de Mercedes-coureur na afloop uitbundig stond te juichen voor het thuispubliek en de Nederlander ondertussen naar het ziekenhuis was.

Ook gaf Verstappen aan dat als hij de race opnieuw had kunnen rijden, hij hem wel had kunnen winnen. 'Wel gehavend en gekneusd. Het zou een beetje pijnlijk zijn, maar ik zou het kunnen', zei de Red Bull-coureur tegen Horner.

Al het laatste F1-nieuws binnenkrijgen op Instagram? Volg F1Maximaal.nl voor je dagelijkse updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws